Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Sağlık Haberleri – Saglikussu.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Ameliyatsız Şekilde Göz Kapağını Gerdirin

Ameliyatsız Şekilde Göz Kapağını Gerdirin

haber haber -
13 0

                                                         

 

Son dönemlerde yapılmakta olan çalışmalar ile beraber artık insanlar yüzlerinde yer almakta olan sorunların ortadan kaldırılması adına son derece etkili yöntemler arasından seçimlerini yapmış oluyorlar. Çünkü özellikle de ameliyat korkusu ve cerrahiye bağlı olan olası komplikasyonlardan korkmakta olan insanların büyük bir kısmı ameliyatsız göz kapağı estetiği Mersin uygulamasını araştırmaya başladılar. Ameliyatsız blefaroplasti olarak da adlandırılan plazma enerjisi ile beraber göz kapağı derisinin gerilmesi sağlanarak istenilen etki ortaya çıkartılmaktadır. Yapılacak olan bu çalışmalar ile beraber yalnızca üst göz kapağında değil aynı zamanda alt göz kapağında da ortaya çıkmış olan sarkmaların ve kırışıklıkların giderilmesi sağlanmış olmaktadır.

 

Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği Mersin İşlemi Nasıl Yapılır?

 

İnsanların büyük bir kısmı ameliyatsız göz kapağı estetiği Mersin işlemi sonrasında günlük yaşantıya ne zaman dönülebileceğini sormaktadır. Genel itibari ile çok kısa bir süre içerisinde kişi günlük yaşantısına herhangi bir sorun olmadan dönebilecektir. Uygulamanın yapılmış olacağı bölge ilk olarak antiseptik sıvı ile dikkatlice temizlenir. Sonrasında ise bu bölgeye ağrısız bir işlem olması adına anestezik krem uygulanır ve beklemeye başlanır. Bölgenin uyuşması ile beraber göz kapağında fazlalığın olmasına neden olan deri alanları noktasal şekilde plazma enerjisi kullanılarak süblime edilir. İşlemin sona ermesi ile beraber geçecek olan bir hafta içerisinde göz kapağında azalması beklenen ödem durumu oluşabilmektedir.

 

 

Yapılacak olan ameliyatsız göz kapağı estetiği Mersin işlemi esnasında lokal anestezik kremler kullanılmaktadır. Böylelikle işlem esnasında pek çok kişi acı hissetmemektedir. Lakin işlemin yapılmasından sonraki 1 ya da 2 gün devam edebilecek ağrı olabilmektedir. Fakat Karakucak Klinik gibi bu alanda uzmanların yer aldığı yerlerde yapılacak işlemler ile beraber kalıcı bir problem ya da iz gibi sorunların ortaya çıkması da engellenmiş olacaktır. İşlemin süresi ise uygulamanın yapılacağı alanın büyüklüğüne bağlı olarak değişim göstermektedir.

 

Operasyon Sonrası İyileşme Süreci Nasıl Olur?

 

Kişinin durumuna ve cilt yapısına bağlı olarak ameliyatsız göz kapağı estetiği Mersin işlemi için bu alana uygulanacak olan doz değişim göstermektedir. Fakat yapılacak işlem sonrasındaki 7 ila 10 gün içerisinde bütün bulgular normale dönmeyi de başarmış olacaktır. Fakat uygulamanın yapılmasından sonra bu bölgeye güneş faktörlü korumalı krem uygulanmalı ve bölge mutlaka güneş ışınlarından başarılı şekilde korunmalıdır. Bölgede bir süre geçmesinden sonra kabuklanma durumunun kendini göstermesi son derece normaldir. Bu aşamada uzman tarafından yapılacak olan öneriler ile beraber doğru kremlerin kullanılması gerekmektedir.

Alanında Deneyimli İsimleri Tercih Edin

 

Yüz bölgesi insanların dış görünüşlerini tamamlayan ve var olan ifadelerini çok daha iyi bir şekilde ön plana çıkartmayı başaran bir bölgedir. Bundan dolayı da insanların büyük bir kısmı yüz bölgesinde her bir alan ile alakalı oldukça özenli davranmaktadır. Çünkü bu bölgede meydana gelebilecek olan sorunlar insanları düşündüklerinden çok daha fazla etkilemektedir.

 

Göz kapakları da yine insanların gerek görüşlerinin daha iyi olması gerekse estetik bir görünüme sahip olabilmesi adına son derece önemlidir. Ameliyatsız göz kapağı estetiği Mersin işlemleri ile beraber bu alanda yaşamış olduğu sorunları gidermek için operasyon yaptırmamak isteyen ve cerrahi müdahalelerden kaçınan insanların istemiş olduklarını onlara başarılı bir şekilde vermeyi hedeflemektedir. Karakucak Kliniği de bu aşamada sahip olduğu deneyimi her daim en iyi şekilde ortaya koymak adına çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. Böylelikle insanlar akıllarında bu konu ile alakalı soru işareti kalmadan diledikleri sonuçları elde edebilirler.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir