Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Sağlık Haberleri – Saglikussu.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Agassi Ameliyatsız Yanak İnceltme Nedir?

Agassi Ameliyatsız Yanak İnceltme Nedir?

admin admin -
10 0

Agassi Ameliyatsız Yanak İnceltme Nedir?

Agassi cihazı ile yapılan yanak inceltme işlemi sonrasında belirgin farklar ortaya çıkmaktadır. Hem erkeklerin hem de kadınların şikayetçi oldukları durumlardan biri olan yuvarlak yüz hattı ve yanak bölgesindeki fazla yağ birikimi, kişiyi olduğundan daha fazla kilolu ve hatlarının yuvarlak görülmesine neden olmaktadır. Estetik sektöründeki yeni bir işlem olan agassi çıkmadan önce bu durum cerrahi müdahaleler ile düzeltilmektedir. Şimdi ise agassi sistemi ile kısa süre içerisinde cerrahi müdahale olmadan iç yanak yağları eritilerek üçgen bir yüz hattına sahip olmak mümkün. Ayrıca agassi ameliyatsız yanak inceltme işlemi sırasında kullanılan radyofrekanslar, iç yanak yağlarını eritmenin yanı sıra kolajen üretimini arttırarak yanak bölgesinde sıkılaşma sağlar.

Agassi işlemi ile yapılan yanak inceltme işleminden hemen sonra gözle görülür sonuçlar elde edilirken 2 haftalık süreç sonrasında daha netleşmiş sonuçlar elde edebilirsiniz.

Agassi İşleminin Diğer İşlemlerden Farkı Nedir?

Şimdiye kadar yanak inceltme için kullanılan tek işlem ağız içerisinden gerçekleştirilen ve bişektomi adı ile bilinen yağ alma cerrahisidir. Yanaklardaki yağların alınması için ameliyat dışında başarılı bir metot bulunmamaktaydı. Ancak şimdi yüzü inceltmenin ameliyatsız ve çok daha kolay bir yöntemi olan Agassi ile yağlar kolayca erimektedir.

Yanak yağlarını azaltarak yanak dokusunu sıkılaştıran ve yüksek radyofrekansa sahip olan Agassi, istenilen ince yanaklara sahip olmayı sağlamaktadır. Agassi yanak inceltme sistemi, ağız içerisinden yanak altlarına yerleştirilen bir aparat ile uygulanan monopolar, radyofrekans enerjisi ile yağ dokusunu kolayca ulaşmaktadır.

20-25 dakikalık bir uygulama ile yağ tabakasına iletilen enerji ile yağ hücreleri eritilir ve kolajen üretimi arttırılarak deri altı dokularda sıkılaşma sağlanmaktadır. Ağrısız bir yöntem olan bu işlem 2 seans ile yanak bölgesinde gözle görülür sıkılaşmalar sağlamaktadır.

Agassi İşlemi Yan Etkileri Nelerdir?

Agassi yanak inceltme işleminin neredeyse hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Bu işlem sırasında hem yanak hem de çene hattındaki yağ kitleleri küçültülmektedir. Küçülen yağ hücreleri bir süre sonra lenf sistemi ile vücuttan atılmaktadır. Cilt üzerinde herhangi bir deformeye neden olmayan bu işlemin herhangi bir olumsuz etkisi bulunmamaktadır.

Hem yüzün alt kısmındaki cildi sıkılaştırır hem de yaş ile beraber yüzün alt kısmına toplanan yağ dokusunu hacim olarak küçültür. Bu çifte etki ile aşağı doğru incelen, zarif yüz hatları ortaya çıkmaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir