Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Sağlık Haberleri – Saglikussu.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Güvenilir Hair Transplant İstanbul

Güvenilir Hair Transplant İstanbul

admin admin -
10 0

Güvenilir Hair Transplant İstanbul

Saç ekimi özellikle son yıllarda pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Bunun pek çok sebebi olabilir. Saç dökülmesi özellikle erkekler arasında daha yaygın olmaktadır. Bazen kronik bir hastalık bazen de genetik yatkınlıklar kelliğe ya da seyrelen saçlara neden olmaktadır. Bu durumda en iyi çözüm saç ekimi oluyor.

Özellikle Ülkemizde ve İstanbul’da saç ekimi uygulaması başarılı bir şekilde yapılmaktadır. Hair Transplant Istanbul sizlere bu konuda en kaliteli saç ekimi hizmetini sunmaktadır. Saç ekimi için uygulanan başarılı pek çok teknik bulunuyor. Bunlar tamamen kişilerin saç tipine ve kellik derecesine göre karar verilen ve uygulanan tekniklerdir.

En Kaliteli Saç Ekimi Sonuçları

Hair Transplant İstanbul olarak en çok uygulanan saç ekimi yöntemi FUE saç ekimidir. Bu işlem için kişiye lokal anestezi uygulanır. İşlem kişinin ense bölgesinde bulunan sağlam saç kıllarından alınan donörler ile yapılır. Bu donörler saçların döküldüğü seyrelen bölgeye küçük kanallar açılarak oralara nakledilir.  Bu konuda Bodrum Holiday sitesini ziyaret ederek merak ettikleriniz hakkında bilgi ve hizmet alabilirsiniz.

Kelliğe son veren bu uygulama oldukça hassas ve özenli şekilde yapılmalıdır. Bunun için işinde uzman kişiler ile yapılması çok önemli bir ayrıntıdır. Aksi takdirde hem maddi hem de manevi kayıp yaşanabilir. Hair Transplant İstanbul sizlere en iyi ve kaliteli saç ekimi işlemlerini uygular. Dünya da ve Ülkemizde kullanılan son sistem FUE saç ekimi uygulamasıdır. Kişinin kendisinden alınan saç kökleri en steril biçimde bekletilir. Ardından hastanın saç teli kalınlığına uygun olan iğneler ile saçlar ekilecek bölgeye tek tek yerleştirilir. Bu yerleştirmede önemli olan ayrıntı ise saçların çıkış yönüne dikkat edilmesidir.

Hair Transplant Istanbul İle Saç Ekimi Ne Kadar Sürer

Saç ekimi işleminin süresi kişiden kişiye değişebilir. Bu uygulamalarda genellikle 6 ve 8 saat arasında saç ekimi işlemi tamamlanır.  Yapılan saç ekiminde kaç adet greftin nakledileceği de saç ekimi süresini etkileyen bir faktördür.  Saç ekimi hakkında tüm merak ettiklerinizi Bodrum Holiday sitesine giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir