Geçtiğimiz perşembe saat 19.00 sıralarında Harmantepe Mahallesi Saray Sokak’ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Yusuf Lafcı’nın kullandığı otomobil yokuş aşağı ilerlerken hakimiyetini kaybetti ve sokağın sonundaki cami duvarına çarpmamak için direksiyonu sola çevirdi. Ancak araç, park halindeki diğer bir otomobile çarptı ve ardından kaldırımda sandalyede oturan bir kişiye çarparak durabildi.
Kazada, otomobilde bulunan bir kadının kolu kırılırken, sürücü ve kaldırımdaki kişi hafif şekilde yaralandı. Olay anı ve sonrasında çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.
Kaza öncesinde park halindeki otomobilin önünde mola veren bir motosiklet sürücüsü, kaza anında aracın kontrolden çıkmasıyla olası ölümden saniyelerle kurtuldu. Motosiklet sürücüsü, aracın kendisine doğru gelmesiyle son anda hareket ederek mucizevi bir şekilde kazayı atlattı.
Olayı gören bir görgü tanığı, kaza anında caminin önünde bulunan diğer araçta bulunanların kurtulduğunu ancak bir kadının kolunun kırıldığını belirtti. Ambulansın olay yerine gelmesiyle yaralı kadın hastaneye kaldırıldı ve diğer yaralılar ayakta tedavi edildi.
Reklam & İşbirliği: [email protected]