Burdur’da meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybeden 20 yaşındaki Mehmet Aktaş’ın, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde okuyan bir öğrenci olduğu ve okul masraflarını karşılayabilmek için motokuryelik yaptığı ortaya çıktı.
12 Kasım Salı günü, Özgür Mahallesi’nde saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazada, Ramazan Emre Çevik yönetimindeki hafif ticari araç ile Mehmet Aktaş’ın kullandığı motosiklet çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ancak ne yazık ki Mehmet Aktaş kurtarılamadı.
Mehmet Aktaş’ın cenazesi, memleketi Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı Menteş köyüne götürüldü ve burada gözyaşları arasında defnedildi. Genç adamın, üniversite masraflarını karşılamak için motokuryelik yaptığı ve 3 kız kardeşi bulunduğu belirtildi.
Kazaya karışan hafif ticari aracın sürücüsü Ramazan Emre Çevik, ‘Taksirle ölüme sebep olma’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan anlarında, çarpışmanın ardından Mehmet Aktaş’ın motosikletinden savrularak yere düştüğü görüldü.
Bu acı olay, genç bir öğrencinin hayatını kaybetmesi ve ailesinin yasa boğulmasına sebep oldu. Mehmet Aktaş’ın dramı, üzüntü verici bir şekilde gündeme geldi.
Reklam & İşbirliği: [email protected]