Ankara’da Hacı Bayram Veli Camisi ve Kocatepe Camisi’nde binlerce kişi sabahın erken saatlerinde bayram namazını kıldı. Vatandaşlar, namaz sonrası dualarını edip birbirleriyle bayramlaştı. Cami avlularında tatlılar dağıtıldı.
İstanbul’da Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi, Fatih, Süleymaniye, Sultanahmet, Eyüpsultan ve Büyük Çamlıca camileri yoğun bir katılımla bayram namazı kılındı. Bazı camilerde cemaat avluda saf tuttu. Filistin ve İsrail’deki olaylar için dua edildi.
Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Adıyaman, Kilis, Sakarya, Düzce, Karabük, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Batman, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Bursa, Eskişehir, Balıkesir, Kütahya, Çanakkale, Yalova, Bilecik, Kırşehir, Kayseri, Nevşehir, Yozgat, Kırıkkale, Sivas gibi birçok il ve ilçede de bayram namazları coşkuyla kılındı. Vatandaşlar dualarını edip birbirleriyle bayramlaştı.
Herkesin huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesi temennisiyle…
Reklam & İşbirliği: [email protected]